Uw koi ophalen of laten bezorgen


Alle koi die in het najaar/winter worden aangekocht mogen gratis overwinteren tot het voorjaar (ongeveer maart).

Nadat u een veiling heeft gewonnen wilt ut natuurlijk zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe aankoop. U kunt er voor kiezen om uw koi op te halen of om deze te laten bezorgen.

Koi Ophalen

Gedurende het seizoen, van maart tot en met september kunt u tijdens onze reguliere openingstijden uw koi ophalen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw koi goed en veilig wordt verpakt zodat de reis terug naar huis goed zal verlopen. U hoeft dan ook verder niks mee te nemen. Elke week worden onze uw gecontroleerd op parasieten, wanneer u wenst mag u altijd zelf, in de winkel een afstrijkje nemen van uw koi. Klik hier voor onze actuele openingstijden.


Hoe werkt het bezorgen?

Nadat u een koi heeft gewonnen op de veiling kunt u in uw account aangeven of u de koi wilt ophalen of laten bezorgen. Wanneer u kiest voor bezorgen krijgt u de mogelijkheid om een datum te selecteren waar nog plek is. Na betaling van de bezorgkosten staat u ingepland voor de desbetreffende datum.

Op de dag van bezorging maken wij nog een afstrijkje van uw koi om er zeker van te zijn dat u koi gezond op 'transport' gaat. Mocht het onverhoopt niet kunnen (wat gelukkig nog niet is voorgekomen) dan zullen wij u dit melden en wordt er een nieuwe datum gepland.

U koi wordt zorgvuldig ingepakt in een dubbele zak met voldoende echte zuurstof, gaat vervolgens in een doos om zo in het donker de reis te vervolgen. De doos wordt voorzien van een duidelijke sticker met uw naam en adres zodat er bij het afleveren niks fout kan gaan.

Wanneer u uw koi heeft ontvangen kunt u de instructies op de doos volgen om uw koi verantwoord en goed over te zetten naar uw vijver. Hierna kunt u genieten van uw nieuwe koi.


Wanneer wordt er bezorgd?

Nederland
Zodra er weer een bezorgdag beschikbaar is, vermelden wij dat hier en kunt u dit vinden in uw account.

België
Zodra er weer een bezorgdag beschikbaar is, vermelden wij dat hier en kunt u dit vinden in uw account.

Wat kost het bezorgen?

We proberen de kosten voor het bezorgen zo laag mogelijk te houden. De kosten voor 2020 zijn hieronder weergeven. U betaald 1x het bedrag per bezorging, ongeacht het aantal koi.

Nederland: 49,- per adres

België: 59,- per adres


Hoeveel koi gaan er in 1 doos?

Transportkosten worden berekend per doos. In een doos gaan, afhankelijk van de lengte van de koi, 1 of meerdere koi. Hieronder staat een overzicht van het aantal koi per doos in de verschillende lengtes. In uw account ziet u een overzicht van uw koi en in hoeveel dozen deze vervoerd kunnen worden.

Lengte koi Aantal koi per doos
< 15 cm 15 stuks
16 - 25 cm 10 stuks
26 - 35 cm 6 stuks
36 - 40 cm 3 stuks
41 - 46 cm 2 stuks
> 47 cm 1 stuk