Bekijk alle blogs

Vanaf 27 september zijn we weer in Japan

Snelle links;
Aanmelden WhatsApp groep voor nieuwe aankopen
Zoekopdracht plaatsen

Weer Op Reis Naar Het Land Van De Koi: Japan!

Na een goed en leuk seizoen, is het eindelijk weer tijd om af te reizen naar het prachtige Japan - het thuisland van de meest adembenemende Koi ter wereld. Het aftellen is begonnen en op 27 september stappen we weer op Japanse bodem. In deze blog lees je hoe je ons kunt volgen en wat we voor jouw kunnen betekenen in Japan.

Elke Dag Nieuwe Koi Uit De Mudponds

Japan's vele mudponds zijn niets minder dan schatkamers waar onze koi goed gedijen. De afvangst van deze mudponds is een evenement op zich, waarbij elk net dat naar boven wordt gehaald zowel spanning als verbazing brengt. Elke vis heeft zijn eigen unieke patroon, kleuren en (vaak) een super ontwikkeling doorgemaakt.

Als echte koi-liefhebbers willen we natuurlijk als eersten aanwezig zijn na elke nieuwe afvangst. Dit betekent vroeg opstaan, soms zelfs voordat de zon opkomt, om ervoor te zorgen dat we de crème de la crème kunnen selecteren.

Nu Is Hét Moment Om Je Droomkoi Te Vinden

Weet je, de zoektocht naar die perfecte Koi, je droomkoi, is als het najagen van een droom. Het vereist passie, geduld en een beetje magie. En wij zijn hier om die magie te leveren.

Als je een specifieke Koi in gedachten hebt of gewoon wilt dat we die ene speciale vis voor je vinden, is nu het moment om je zoekopdracht te plaatsen. Met onze expertise, ervaring en passie Koi, kunnen wij jouw droomkoi vinden. Laat ons weten wat je zoekt, en wij zullen onze uiterste best doen. Geef zo nauwkeurig mogelijk je budget aan, als we vragen hebben nemen we contact met je op.

Klik hier om je zoekopdracht in te vullen.

Tot Slot

Terwijl wij ons opmaken voor deze reis, willen we al onze klanten en volgers bedanken. Zonder jullie passie en liefde voor deze vissen zouden we niet dezelfde drive hebben om steeds weer naar Japan te reizen en de beste Koi voor jullie te selecteren.

Mis niks!

Wil je ons volgen en niks missen van onze reis, meldt je dan voor onze whatsapp groep waar we al onze aankopen als eerste delen. Zo heb je eerste keuze voor de speciale Japanprijs. (we leggen alles uit in deze groep). Klik hier om je aan te melden voor de groep.